Podpora uporabnikom
T: 01 / 600 10 50
E: info@zabec.net
Delovni čas

Zabec.net preoblikovan v skupino Zgroup

V zadnjem letu podjetje dosega 44% rast in uspešno povečuje svoj promet. Upamo, da bomo z jasno delitvijo naše skupine v prepoznavne znamke tega v prihodnje še povečali.

  • Podjetje Zabec.net je danes eden izmed večjih ponudnikov spletnega gostovanja v Sloveniji, že več kot 14. let skrbi za tehnološko naprednejša gostovanja spletnih mest, uporabnikom svetovnega spleta ponuja več kot 350 domenskih končnic ter skrbi za spletne rešitve, ki uporabnikom omogočajo nemoteno delovanje njihovih strani in trgovin.

Povpraševanje po prilagojenih spletnih rešitvah večjih in manjših strank je pokazalo, da trg potrebuje različne strokovnjake, ki imajo specifična znanja, a hkrati še vedno vidijo in poznajo širšo spletno sliko. 

Prav zato so se pri podjetju Zabec.net odločili za preoblikovanje v skupino, kjer strankam lahko ponudijo enostavnejše in kompleksnejše rešitve za celoten spekter spletnih storitev. 

"Naši največji in hkrati glavni izzivi, s katerimi smo se srečali, so bili široka razpršenost blagovnih znamk v različnih segmentih, razpršenost ciljnih strank ter dejstvo, da nas vsi poznajo zgolj kot Zabec.net. Prav zato smo se s ključnim in kreativnim vodstvom na koncu odločili za popolno prenovo, s katero smo zelo zadovoljni, saj verjamemo, da prinaša mladosten in profesionalen izgled," je povedal Domen Česnik, CEO podjetja. 

 

Zgroup sestavljajo: 

  • Zabec.net
    Ponudnik zanesljivih gostovanj in domenskih končnic. 
    Pravijo, da se zgodba uspeha prične z izbiro imena (domene) in zanesljivim ter varnim spletnim prostorom. Čez leta so ugotovili, da si stranke ne želijo ponudnika, ki je najcenejši, marveč ponudnika, ki uspešno in transparentno rešuje težave kadar pride do njih, ki redno skrbi za varnost, ki skrbi za varnost osebnih podatkov naročnikov, posodablja opremo ter nudi le najboljšo tehnologijo in podporo. Pri njih najdejo rešitve tako B2B stranke kot tudi B2C.
     
  • DAT-IT
    Ponudnik premium infrastrukture in upravljanih storitev. Ponujajo rešitve kot so popolno upravljanje gostovanj, Cloud strežniške rešitve, upravljanje infrastrukture povezane s spletom in telefonijo. Z lastnim strežniškim omrežjem v Sloveniji dosegajo nadzor, dosegljivost, stabilnost, visok nivo zaščite, redundanco in želeno hitrost. Vsi njihovi strežniki so v okolju, ki ustrezajo visokim standardom varovanja tako fizičnega okolja, kot virtualnega okolja samega strežniškega sistema. 
  • Presentia
    Ponudba spletnega gostovanja za manjša podjetja, manj zahtevnejše stranke z ugodnimi rešitvami. Znamka je bila podjetju Zabec.net pridružena leta 2016, saj so ugotovili, da z njihovo podporo, infrastrukturo želijo svojim obstoječim in novim strankam nuditi boljše storitve in tehnično zanje.
    Presentia skrbi predvsem za B2C stranke. 
     
  • SPRD.digital
    Agencija kreativnih rešitev in izjemnih digitalnih idej. 
    Profesionalna ekipa za spletni in hibridni razvoj, nudi rešitve končnim strankam ter je prav tako odličen partner agencijam, ki potrebujejo celosten spletni razvoj za svoje naročnike. 
    Moto SPRD-ja je “Kreativne rešitve digitalnih zamisli” kjer pa je vedno glavni poudarek na kakovostni izvedbi ter strmenje k uporabi najnovejših tehnologij.
    Blagovna znamka je nastala zaradi specifičnih zahtev trga, ki potrebuje visoko stopnjo prilagodljivosti, kreativni in osebni pristop k spletnim problemom s katerimi se srečuje. V sodelovanju z agencijami in strankami izvajajo večje in manjše projekte v najrazličnejših področjih v panogah tako na našem kot tujem trgu.

 

“V zadnjem letu podjetje dosega 44% rast in uspešno povečuje svoj promet. Upamo, da bomo z jasno delitvijo naše skupine v prepoznavne znamke tega v prihodnje še povečali” je še ob zaključku pripomnil Domen Česnik.