Podpora uporabnikom
T: 01 / 600 10 50
E: info@zabec.net
Delovni čas

Računovodstvo

Računovodstvo


 • Podatki so varni v digitalni shrambi
 • Hiter in varen dostop iz kjerkoli
 • Enostavno urejanje podatkov
 • Prihranek

Problem:
Računovodski servis ima na svojem računalniku shranjene vse podatke in datoteke svoji strank.
V nekem trenutku dobi email v katerem se nahaja okužen link, klikne nanj in s tem naseli v svoj računalnik virus, ki zaklene vse podatke ter od njih zahteva odkupnino. Kaj sedaj? Če računovodski servis nima shranjenega arhiva (backup) potem jim ne preostane drugega kot da plačajo ali da vse stvari naredijo ponovno.

Rešitev je v DaaSu: 
V tem primeru računovodski servis enostavno in preko varne povezave dostopi preko računalnika, tablice, telefona ali prenosnega računalnika v svoj virtualni oblak kjer ima varno hranjene vse podatke ter jih hitro in enostavno prenese nazaj na svoj računalnik.Trgovina

Trgovina


 • En strežnik več uporabnikov
 • Hiter in varen dostop iz kjerkoli
 • Prihranek
 • Podatki so varno shranjeni

Problem:
Ste lastnik večih trgovin tako pri nas kot v tujini. Če trgovine med seboj niso povezane potem za vsako trgovino potrebujete svoj strežnik, svojo varno hrambo podatkov, administratorja in prostor, da bodo vaši zaposleni lahko izdajali blago in račune.
 

Rešitev je v DaaSu:
V tem primeru se izognete strošku prostora, strežnika in administratorja, saj imate virtulani strežnik kjer so vsi podatki, vse trgovine pa lahko iz kjerkoli varno dostopajo do podatkov. S tem olajšate delo tudi vaši računovodkinji, ki ima dostop do celotne baze računov.Zavarovalništvo

Zavarovalništvo


 • Varni osebni podatki
 • Tiskanje iz kjerkoli
 • Hiter in varen dostop do baze
 • Prihranek

Problem:
Zavarovalni agenti večino svojega časa preživijo na terenu. Njihovi kovčki so navadno težki in okorni. V primeru sklenitve zavarovanja, agent en del opravi pri stranki, ostalo delo pa ga čaka še v službi, to mora posredovati nazaj do stranke, ki ga mora zopet posredovati nazaj do agenta. Vse to zahteva čas.

Rešitev je v DaaSu:
Zavarovalni agent enostavno in varno preko telefona, tablice ali prenostnega računalnika dostopi do pogodbe, pravilnika ali drugega dokumenta. Kar reši problem težkega kovčak. Pogodbo skupaj s stranko pregledata, izpolnita, lahko pa jo tudi takoj spreminjata in dopolnjujeta. Agent shrani dokument, ga takoj prepošlje svoji stranki, pogodbo pa tudi že isti trenutek natisne v pisarni.Nepremičnine

Nepremičnine


 • Varno delo s terena
 • Hiter in enostaven dostop iz kjerkoli
 • En strežnik več uporabnikov
 • Varni osebni podatki

Problem:
Imate srečanje s stranko, ki bi si želela ogledati stanovanje. Vendar ste pozabili svoj rokovnik, da bi videli s kom, kdaj in kje se dobite ter ali so kakšne posebnosti pri prodaji. Do službe nimate časa prihiteti, drugi agentje pa so prav tako na terenu in vam podatkov ne morejo posredovati.

Rešitev je v DaaSu:
Enostavno se na poti varno in hitro priključite na služben računalnik kjer imate hranjene vse potrebne podatke za vaše srečanje.
Na hitro si ogledate še fotografije in opis stanovanja. 
Stranka se odloči, da bo stanovanje kupila, vi pa lahko do potrebnih dokumentov dostopate kar na licu mesta in tako uredite že prve potrebne stvari. Papirje natisnete, stranka jih tako lahko že takoj podpiše. Preostalo delo pa dokončate v pisarni, seveda od tam kjer ste prej končali. Ker so stvari na varnem strežniku vam ni potrebno skrbeti, da bodo osebni podatki in pogodbe razkrite nepridipravom.
 Podjetništvo

Podjetništvo


 • Opravljanje dela kadarkoli
 • Opravljanje dela iz kjerkoli
 • Hiter in varen dostop do baze
 • Vedno na tekočem

Problem:
Ste manjše podjetje, nekateri vaši zaposleni prihajajo kasneje v službo, vendar stvari že zjutraj postorijo doma, problem se pojavi, ko morajo odditi v službo pa niso še čisto zaključili dela.
Drugi sodelavec se vozi v službo z vlakom, pa ne more do svojih podatkov, saj nima pri sebi računalnika ampak samo telefon, zato si rešitev problema zapiše v telefon in čaka, da pride v službo kjer bo lahko uredil zadevo.
Spet tretji so v tujini kjer predstavljajo vašo storitev ter vas za vsako spremembo kličejo in sprašujejo, da jim zadeve pošljete na njihovo epošto.

Rešitev je v DaaSu:
Sodelavci, ki zjutraj niso imeli časa dokončati svoje naloge jo enostavno shranijo in z njo nadaljujejo v službi, kjer tudi že ostali lahko dostopajo do posodobljenega dokumenta.
Sodelavec s telefonom na vlaku se enostavo priključi preko varne povezave in dokonča problem, ki ga je prejšnji dan začel v službi.
Sodelavci, ki predstavljajo vaš produkt pa imajo hitro in enostavno na voljo vse posodobljene podatke, ki jih potrebujejo za delo in predstavitev.
 Založništvo in časopisi

Založništvo in časopisi


 • Nadaljujete kjer ste ostali
 • Varna hramba velikih slik, programov in besedil
 • Tiskanje kjerkoli
 • Opravite svojo delo doma, s terena, v tujini ali v službi

Problem:
Doma dobite idejo za nov strokovni članek, knjigo,...začnete ga pisati, potem pa se vam mudi na vlak in v službo kjer boste nadaljevali svoje delo. Prepošljete si epošto, da boste lahko v službi začeli tam kjer ste doma končali.
Ko pridete po napornem dnevu domov se spomnite na sliko, ki bi jo lahko uporabili v svojem članku, vendar nimate dostopa do službenega računalnika da bi prišli do nje, preposlati pa si je niste morali, saj je slika prevelika.
Hkrati pa tudi ne morete narediti preloma, saj imate samo z službi takšen program.

Rešitev je v DaaSu:
Kar ste začeli doma enostavno nadaljujete v službi, lahko pa tudi že kar na vlaku, saj se enostavno in varno povežete na strežnik kjer imate vse potrebne podatke, od vašega teksta pa vse do slike. Tako lahko do velikih slik in programov dostopate kjerkoli in kadarkoli.
Poleg tega pa si članek lahko date natisniti na vlaku in ko boste prispeli v službo vas bo ta že čakal.IZPOSTAVLJENI PROJEKTI
Delo na terenu

Delo na terenu

Podjetje uporablja 5 delovnih postaj in en mobilni prenosni terminal. Uporabniki do lahko do namizja varno dostopajo tudi, ko so izven pisarne.

+ Izvedi več
Povezovanje večih trgovin

Povezovanje večih trgovin

Povezovanje dislociranih trgovin na en strežnik v oblaku, ki zagotvavlja varen dostop iz kjerkoli ter kadarkoli.

+ Izvedi več

Zahtevaj neobvezujočo ponudbo


HVALA

Oglasili se ti bomo v najkrajšem času.
Če imaš dodatna vprašanja te bomo veseli na hello@zabec.pro.